Aquesta nova funcionalitat es basa en la tecnologia OCR, que hem desenvolupat i incorporat al nostre programa de facturació en línia. Amb això, podràs oblidar-te de picar manualment cada tiquet de despesa en la teva facturació, ja que el Lector reconeix el text i automàticament crea la despesa. Una manera ràpida i senzilla per poder desgravar tots els teus tiquets.

Dit així, pot semblar una mica complicat però realment no ho és. Segueix llegint perquè et detallem exactament com funciona i per estem segurs que et va a ajudar.

Anem a posar-nos en situació:

Tenim una Associació o Entitat. En tots dos casos, segur que tindrem despeses derivades de la nostra activitat: tiquets de despesa del taxi, un tiquet corresponent a benzina, una factura per la compra de tinta per la impressora, etc.

Tots aquests tiquets els hem de guardar, ja que hem de registrar-los com a despesa en la nostra facturació i comptabilitat. I no només per portar els comptes d'ingrés i despesa, sinó també per poder deduir-nos l'import corresponent de la despesa.

Fins ara, tots aquests tiquets els hem anat guardant a la nostra cartera, en butxaques, en calaixos, en definitiva, on puguem. I anem acumulant els tiquets de despesa, encara a risc de perdre'ls o que s'esborri la tinta. I fins que no arriba l'època dels impostos, ni ens recordem d'ells, quan els necessitem per presentar les liquidacions trimestrals.

Llavors, què faríem? Agafar cada tiquet i / o factura de les despeses que hem anat generant, i els anem picant al nostre excel; anotant la data, el proveïdor, la quantitat, etc.
Amb el software de facturació podeu digitalitzar cada document a la vostra bústia de despesa, i evitar acumular papers en la vostra cartera.

Si això t'ha passat a tu, passa a la teva Associació o Entitat, podem dir que la situació canviarà amb el Lector de Tiquets Automàtic.

Com funciona el Lector de Tiquets Automàtic

Quan ens donen un tiquet de despesa, ja no cal guardar-lo, perquè el pots registrar en aquest mateix moment.

T'ho expliquem en 3 passos:

    1.Puja les teves despeses

Fes una foto a cada tiquet de despesa i envia'l per email a la teva bústia de despeses.

    2. Comptabiliza les teves despeses

Quan el Lector de Tiquets ha llegit cada arxiu, has de fer clic a "Crea Despesa". Pots crear el moviment d'un en un, o bé, tots alhora.
    3. Verifica la informació

L'últim pas és crear el moviment de despesa. El Lector de Tiquets Automàtic ja haurà completat tots els camps i tu només hauràs de revisar que les dades siguin correctes.