Inici activitat

Vols crear una entitat o associació ?

Tens una passió compartida amb altres persones i vols crear una associació o entitat per donar-la a conèixer? T’ ajudem a fer viable l’aportació del teu entusiasme per una causa o per donar solució a activitats quotidianes dins de l´àmbit de  l´esport, l´ ensenyament, la cultura, etc… Som el soci perfecte per fer realitat la teva associació o entitat.

Assesorem a tot tipus d´entitats

Realitzem estudis abans del inici de qualsevol activitat per que escolleixis la millor opció a l´hora de crear una entitat o una associació. Ens encarreguem de la gestió administrativa derivada de l´inici de la activitat i establim un pla estratègic que serveix de full de ruta per l’associació o entitat.

Acompanyem a la entitat en el seu dia a dia amb els tràmits administratius, ja sigui amb Organismes oficials (Hisenda, Seguretat Social, Ajuntaments, ….), o òrgans interns de la entitat (Juntes, Assemblees,….). Assessorem a les entitats en qüestions de normatives a nivell local o nacional. També disposem d´un departament jurídic per resoldre conflictes relacionats amb les associacions o entitats.

Tots els serveis a un preu competitiu

Volem no només ajudar a l´ inici d´activitat d´una entitat o una associació, sinó acompanyar-la perquè al llarg de la seva existència siguem l’aliat perfecte per desenvolupar eines i processos que millorin el funcionament de la teva entitat o associació. La nostre feina com a consultors és la d’optimitzar els vostres temps i recursos utilitzant eines i processos tecnològics a l´abast de qualsevol associació o entitat. Truquin´s i demani, sense compromís, una visita amb els nostres consultors.

CONTACTEU AMB NOSALTRES, FEU CLICK AQUI.

GestAssociacions
C/Pep Ventura 53 7
Sant Pere de Ribes (Barcelona)
936254851

Frase del mes :

“De res serveix a l´home lamentar-se dels temps en el que viu. L´ únic bo que pot fer és intentar millorar-los”

Thomas Carlyle